Plagg – tidigare

Garnkorgen

Plagg – Tidigare

fÖR ETT ANTAL år sedan (ca 2007) så hittade jag det här fantastiska garnet och var bara tvungen att sticka en så där jättelång halsduk. Ni vet en sån som räcker två varv runt halsen och ändå hänger nästan ända till fötterna. Väl färdig mätte den 490cm lång och jag var mäkta nöjd med mitt verk.

Halsduk 1 a

Då det fortfarande fanns lite garn kvar stickade jag även ett par handledsvärmare. Perfekt för att täcka glipan som blir mellan jackärmen och vanten.

Halsduk 1 b

2013-01-23

Häromdagen hittade jag att jag hade kvar ca 1 1/2 nystan av det här garnet i en låda. Perfekt! Då kanske det skulle kunna bli en stickad muff också? Sagt och gjort. Rotade fram resterna av tyget jag sydde ponchon av. Skarvade ihop bitarna så att jag kunde fodra muffen med det och sy en innerficka. Hittade ett möbelsnöre i en av Daniels gömmor och flörtade till mig en bit. Och vips!

Halsduk 1 c Halsduk 1 d

Halsduk 1 e

Januari 2013

I samma veva som jag stickade min färgglada halsduk så stickade jag även den här. Garnet är samma märket i båda halsdukarna. Denna gången vek jag halsduken på mitten och sydde ihop den en bit så att den fick en luva.

Halsduk2 a Halsduk2 a 2

Eftersom de första handledsvärmarna var så bra så stickade jag ett par nya i det här garnet.

Halsduk2 b

Och till julklapp 2011 fick Daniel en matchande halsduk.

Halsduk3

« Föregående sida | Nästa sida »